Sprint Yards i Jönköping

  • 9 sep 2024

image: Sprint Yards i Jönköping

Sprint Yards i Jönköping, från fredag till lördag för SPS, blev en mysig helg fylld med fina framgångar! Nu känns det verkligen som att vi är igång igen!

Under helgen reste en del av TR 2 och 3 till Jönköping för att tävla i Yards.
Att simma i en kortare bassäng efter att ha tränat i 50-metersbassäng är inte så enkelt som man kan tro. Den största utmaningen ligger i att matcha vändningar och simteknik, men den peppande och härliga delen är att det känns både snabbare och kortare.

Fanny Odin simmade 100 medley, 50 fjäril och 50 rygg, och satte personliga rekord när vi omvandlade tiderna till 25-metersbassäng. Amina Mandzo slog personligt rekord på 50 fjäril, 100 fjäril och 50 rygg. Aldin Mandzo imponerade med sitt personliga rekord på 50 bröstsim och simmade även bra på 100 fritt. Malik Hajder lyckades utmärkt i både 100 frisim och 50 bröstsim, där båda loppen resulterade i personliga rekord. Elvin Frisk satte personliga rekord i alla sina grenar: 100 fritt, 50 rygg, 50 bröst och 50 fjäril. Signe Storm debuterade på 100 fjäril, vilket gick strålande med en fin tid. Signe simmade även 50 ryggsim där hon förbättrade sitt bästa resultat med två sekunder. Ingmar Cassilas genomförde alla sina lopp med fina prestationer: 100 frisim, 50 bröstsim och 50 ryggsim. Saga Lilljeblad har också presterat fint, mest lyckades Saga med 50 bröstsim och 50 ryggsim i uppsamlingsheatet!

Hela gänget övernattade på campingen med hemmalagad middag och mysiga spel innan sängdags!

Tack för en fantastisk uppstartstävling och helg!