Norrköpings Swim Race!

  • 8 okt 2024

image: Norrköpings Swim Race!

I söndags hölls en simtävling på Centralbadet i Norrköping! Endast tre klubbar deltog, men det var massor av simmare på plats, både stora och små! Det blev en fantastisk upplevelse för alla!
SPS deltog med 34 simmare och fyra mixlag för simmare 12 år och yngre.

 

De äldre simmarna fortsätter att prestera starkt sedan deras rivstart i Jönköping i september!

Fanny Odin lyckades fint på 100 medley, där hon persade med 1,7 sekunder. Även på 50 rygg gick hon under sitt personliga rekord med 0,7 sekunder.
Signe Storm fortsätter att slå sina personliga rekord, både på 50 frisim och 50 rygg!
Amina Mandzo var något över sitt personliga rekord på både 50 fjäril och 50 rygg, men gjorde en fin insats på 50 frisim med en ny personlig tid. Aldin Mandzo är dock den som verkligen börjat förbättra sina tider som stått stilla ett tag. Hans bästa prestation kom på 50 bröst, där han sänkte sin tid med en sekund, och på 100 medley, där han förbättrade sig med ytterligare 1,5 sekunder.

Våra yngre deltagare från Träningsgrupp 1 och 2 har också haft fina simningar! Många bra tider noterades, men vi fokuserade främst på teknik! Och där ser vi en stor utveckling!

Många simmare i gruppen Utveckling 2 gjorde sin tävlingsdebut. Det är alltid pirrigt och spännande, men ibland även lite läskigt! Men med bra stöd och pepp från kompisarna förvandlas allt till en riktig fest!

Tack till alla för en bra tävling! Tack Norrköping, och nu ser vi fram emot höstlovsträningen!